Το EyeBuyDirect γίνεται πράσινο με 5 TO SEE

Το EyeBuyDirect γίνεται πράσινο με 5 TO SEE

November 16, 2020 0 Von admin

Ως μέρος του οράματός της για έναν πιο βιώσιμο κόσμο, η EyeBuyDirect με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη της 5 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, μια συλλογή φιλικών προς το περιβάλλον γυαλιών από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια νερού, που βοηθούν τους καταναλωτές να κάνουν μια υπεύθυνη επιλογή χωρίς να θυσιάζει το στυλ. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει επίσης ένα καινοτόμο φίλτρο Instagram AR που οδηγεί τους θεατές σε μια υποβρύχια περιπέτεια γεμάτη με θαλάσσια πλάσματα, έργα τέχνης φτιαγμένα από ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού και εντυπωσιακά στατιστικά για τη ρύπανση των ωκεανών.

«Οι καταναλωτές μας αναζητούν τρόπους για να έχουν θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη με τις αγοραστικές τους συνήθειες και τις καθημερινές αγορές τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που τους παρέχουμε γυαλιά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις αξίες της όρασής τους», είπε. Sunny Jiang, Διευθύνων Σύμβουλος στην EyeBuyDirect. «Πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να βοηθήσουμε να ανοίξει ο δρόμος για ένα φωτεινότερο μέλλον και πιο πράσινο πλανήτη για τις επόμενες γενιές».

Εορτασμός της Εθνικής Ημέρας Ανακύκλωσης 15 Νοεμβρίου, η συλλογή 5 TO SEE αποτελείται από εννέα τετράγωνα, ελαφριά κουφώματα σχεδιασμένα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, κατασκευασμένα από πέντε πλαστικά μπουκάλια. Η συλλογή διαθέτει γυαλιά οράσεως (55 $) και γυαλιά ηλίου (59 $) πήρε το όνομά του από φυτά ή υδάτινα σώματα για να διατηρεί στενότερη σύνδεση με τη φύση και μπορεί να αγοραστεί στο διαδίκτυο με ή χωρίς ιατρική συνταγή. Οι φακοί μπορούν να προσαρμοστούν με αποχρώσεις, προστασία αποκλεισμού μπλε φωτός και πολλά άλλα.

Η EyeBuyDirect λανσάρει επίσης το πρώτο της φίλτρο AR στο Instagram για την καμπάνια για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις σοβαρές επιπτώσεις του πλαστικού μιας χρήσης στους ωκεανούς του κόσμου. Η υποβρύχια γκαλερί τέχνης—σχεδιασμένο από Doddzένας από τους κορυφαίους δημιουργούς Spark AR στον κόσμο—είναι ένα οπτικό θέαμα που επιτρέπει στους θεατές να κολυμπήσουν με θαλάσσιες χελώνες και ψάρια, να μάθουν για την επίδραση του πλαστικού στους ωκεανούς και τα πλάσματα και να δουν έργα τέχνης από Μανουέλα Μπαρόνκαλλιτέχνης βιωσιμότητας και επηρεαστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γνωστός ως @TheGirlGoneGreen. Ο Baron σχεδίασε ένα κομψό φόρεμα που φτάνει μέχρι το πάτωμα, φτιαγμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού.

Σε συνεργασια με 1% για τον πλανήτη, ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την προστασία των ωκεανών. «Ο πλανήτης μας χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ και το αναπτυσσόμενο δίκτυο των μελών των επιχειρήσεων μας κάνει πολύτιμο ρόλο για να αυξήσει την προσφορά και την υποστήριξη των επιτόπιων αποτελεσμάτων για το περιβάλλον μας», είπε. Κέιτ Ουίλιαμς, Διευθύνων Σύμβουλος στο 1% για τον Πλανήτη. „Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το 5 TO SEE by EyeBuyDirect στο παγκόσμιο κίνημά μας.“

Όλοι οι σκελετοί αποτελούν μέρος του προγράμματος Αγορά 1, Δώσε 1, το οποίο δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να δωρίσουν ένα ζευγάρι γυαλιά με κάθε αγορά τους σε κάποιον που έχει ανάγκη σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το EyeBuyDirect

EyeBuyDirectείναι ένα ενιαίο ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών για σύγχρονα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου. Ιδρύθηκε το 2006, η επωνυμία υπερασπίζεται τολμηρές επιλογές στυλ, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν τον κόσμο με έναν εντελώς νέο τρόπο και να αλλάξουν τον τρόπο που τους βλέπει ο κόσμος. Προσφέροντας πάνω από 2000 οικονομικά κουφώματα, η EyeBuyDirect κατέχει ολόκληρη τη διαδικασία από την ιδέα και το σχέδιο μέχρι την κατασκευή, με μοντέρνα κουφώματα που ξεκινούν από μόλις $6. Μέσω του προγράμματος Αγορά 1 Δώσε 1, ένα ζευγάρι γυαλιά δωρίζεται σε κάποιον που έχει ανάγκη για κάθε παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα στοwww.eyebuydirect.comκαι ακολουθήστε τα κοινωνικά τους κανάλιαFacebook,ΚελάδημακαιΙνσταγκραμ.

Περίπου 1% για τον Πλανήτη
Το 1% for the Planet είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που υπάρχει για να διασφαλίσει ότι ο πλανήτης μας και οι μελλοντικές γενιές θα ευδοκιμήσουν. Εμπνέουμε επιχειρήσεις και ιδιώτες να υποστηρίξουν περιβαλλοντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μέσω μελών και καθημερινών ενεργειών. Κάνουμε εύκολη και αποτελεσματική την περιβαλλοντική προσφορά μέσω συμβουλών συνεργασίας, αφήγησης αντίκτυπου και πιστοποίησης από τρίτους. Ξεκίνησε το 2002 από Yvon Chouinardιδρυτής της Παταγονίας, και Κρεγκ Μάθιουςιδρυτής της Blue Ribbon Flies, τα μέλη μας έχουν δώσει περισσότερα από 270 εκατομμύρια δολάρια στους εγκεκριμένους μη κερδοσκοπικούς συνεργάτες μας μέχρι σήμερα. Σήμερα, το 1% για το παγκόσμιο δίκτυο του Planet αποτελείται από χιλιάδες επιχειρήσεις, ιδιώτες και περιβαλλοντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εργάζονται για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Sospiri Eyewear - The Optical Journal