Τα γυαλιά COLLEZIONE 1 της MITA προσθέτουν φακούς Bio Blue Block

Τα γυαλιά COLLEZIONE 1 της MITA προσθέτουν φακούς Bio Blue Block

Februar 1, 2021 0 Von admin

Γυαλιά MITA

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της, η MITA – η μάρκα γυαλιών που συνδυάζει τη μόδα και τη βιωσιμότητα – προσθέτει στην τρέχουσα συλλογή μερικούς οπτικούς σκελετούς με Bio blue block φακοί. Ένα χρώμα για κάθε οπτικό στυλ διατίθεται με φακούς επεξεργασμένους με αυτή την ειδική τεχνολογία που προστατεύει τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες που προέρχονται από ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστές και smartphone στις οποίες υποβάλλουμε καθημερινά.

Όλα τα κουφώματα MITA είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά: πλαστικό έκανε από μπουκάλια PET και ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Επίσης, οι φακοί επίδειξης – συμπεριλαμβανομένων των μπλε μπλοκ – είναι βιοδιασπώμενοι καθώς και τα εξαρτήματα και η συσκευασία.

Η επιλογή να συμπεριληφθούν οι φακοί bio blue block αντιπροσωπεύει μια περαιτέρω επιβεβαίωση της δέσμευσης της μάρκας για βιωσιμότητα, αλλά και για την ευημερία των ανθρώπων. Μέσα από τη συλλογή της η MITA, λοιπόν, προσφέρει μοντέρνα σχήματα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Ανάμεσα στα γυναικεία κουφώματα, το MIO1001 στυλ με φαρδύ μακρόστενο σχήμα γάτας έμπνευσης του ’50, παρουσιάζει τους μπλε μπλοκ φακούς στην ματ κόκκινη εκδοχή με τους κροτάφους havana, καθώς και τις δύο μεταλλικές προτάσεις, το MIO1014με υπερμεγέθη τετράγωνο σχήμα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και τιτάνιο και παραλλαγή χρώματος κόκκινου κρασιού ματ, και MIO1011μια κλασική ατσάλινη διπλή γέφυρα σε ανοιχτόχρωμο φινίρισμα διπλού τόνου.

MIO1011
MIO1001
MIO1014

Και για τους άντρες, υπάρχουν σιλουέτες καθαρής vintage έμπνευσης, που επισκέφτηκαν ξανά χάρη στη χρήση εξαιρετικά καινοτόμων υλικών. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το MIO1004 στυλ: τετράγωνο σχήμα με λεπτή μεταλλική γέφυρα και το εμβληματικό στοιχείο στον μεντεσέ που θυμίζει το «εγώ» της MITA, προσφέρεται με μπλε μπλοκ φακούς σε μπλε ματ τζιν χρώμα. Ίδια χαρακτηριστικά αλλά γκρι ματ και σκούρα αβάνα ναοί για το MIO1010 μοντέλο, το οποίο διαφέρει από το προηγούμενο για πιο κλασικό ορθογώνιο κόψιμο και την απουσία της μεταλλικής επάνω ράβδου. Και πάλι, το MIO1016στρογγυλεμένη πρόσοψη χωρίς γέφυρα από αλουμίνιο και τιτάνιο, έχει τους μπλε μπλοκ φακούς στην έκδοση gunmetal διπλού τόνου.

MIO1004
MIO1010
MIO1016

ΓΥΑΛΙΑ MITA είναι η επωνυμία της Vision of Tomorrow (VOT), της εταιρείας παροχής συμβουλών και υπηρεσιών στον τομέα των γυαλιών που γεννήθηκε από τη συνδυασμένη εικοσαετή εμπειρία της Nora Cabrera (COO) και του Fabio Ferracane (CEO) στη βιομηχανία γυαλιών.

Η MITA είναι η ένωση μεταξύ της MI του Μαϊάμι, της πόλης όπου εδρεύει το Vision of Tomorrow, και της ITA για την Ιταλία. Αυτό το όνομα αντιπροσωπεύει μια γέφυρα μεταξύ της κομψής κουλτούρας της αμερικανικής μαγικής πόλης και των εννοιών της ιταλικής δεξιοτεχνίας και σχεδιασμού.

Sospiri Eyewear - The Optical Journal