Τέσσερις εταιρείες συμβούλων υποβάλλουν προσφορά για σύμβαση DPR της Madurai MRTS

Τέσσερις εταιρείες συμβούλων υποβάλλουν προσφορά για σύμβαση DPR της Madurai MRTS

März 15, 2023 0 Von admin
Μετρό Madurai
Πνευματικά δικαιώματα αντιπροσωπευτικής εικόνας/εικόνας: Αντίστοιχη αρχή

Διαφήμιση

MADURAI (Metro Rail News): Προσφορές για την προετοιμασία λεπτομερούς έκθεσης έργου (DPR) για το έργο Madurai Mass Rapid Transit System (MRTS) στο Ταμίλ Ναντού έχουν υποβληθεί από τέσσερις εταιρείες συμβούλων. Η έκθεση σκοπιμότητας για το έργο, το οποίο προτείνει μια γραμμή διέλευσης 31 km με 20 σταθμούς και μια αποθήκη συντήρησης τρένων μεταξύ Thirumangalam και Othakadai, υποβλήθηκε στην Chennai Metro Rail Ltd. από την Balaji Railroad Systems (BARSYL) τον Νοέμβριο του 2022.

Τον Φεβρουάριο, η Chennai Metro Rail Ltd. κάλεσε προσφορές για τη σύμβαση DPR, με εκτιμώμενο κόστος Rs. 3 lakh και προθεσμία 75 ημερών για ολοκλήρωση, μετά την έγκριση από την πολιτειακή κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2023.

Οι τέσσερις υποψήφιοι είναι η Balaji Railroad Systems Pvt. Ltd., Aarvee Associates Architects Engineers & Consultants Pvt. Ltd., RITES Ltd., και SYSTRA MVA Consulting (India) Pvt. Ε.Π.Ε.

Μετά από μερικούς μήνες, θα ολοκληρωθεί η τεχνική αξιολόγηση των προσφορών και στη συνέχεια θα αποκαλυφθούν οι οικονομικές προσφορές των τεχνικά καταρτισμένων πλειοδόχων για να προσδιοριστεί ο πλειοδότης και ο πιο πιθανός σύμβουλος. Το DPR θα προσδιορίζει, μεταξύ άλλων προδιαγραφών του συστήματος, τον τύπο του συστήματος που θα κατασκευαστεί, το οποίο μπορεί να είναι είτε ένα μετρό βαρέως σιδηροδρόμου είτε ένα σύστημα μεταφοράς ελαφρών σιδηροδρομικών μεταφορών (LRT) «metro-lite», εκτός από την ένδειξη των τοποθεσιών σταθμούς και αποθήκες.

Καθημερινές ενημερώσεις από το Metro & Railway