Πώς να ανοίξετε μια τρύπα στο πόμολο πόρτας –

Πώς να ανοίξετε μια τρύπα στο πόμολο πόρτας –

September 30, 2022 0 Von admin

Το να μάθετε πώς να ανοίγετε μια τρύπα στο πόμολο της πόρτας είναι ένα εύκολο DIY που πρέπει να μάθουν οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού. Με τα κατάλληλα εργαλεία, είναι παιχνιδάκι!

Πρόσφατα χρειάστηκε να ανοίξω μια νέα τρύπα στο πόμολο της πόρτας και να αντικαταστήσω μια εσωτερική πόρτα στο σπίτι ενός φίλου. Τα περισσότερα σεμινάρια χρησιμοποιούν τζινγκ, αλλά ανακάλυψα ότι η χρήση ενός τρυποπρίονου και τρυπανιού ήταν ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε χωρίς ειδικά εργαλεία. Σκαλίστηκα επίσης τους μεντεσέδες και σας δείχνω πώς να κρεμάσετε μια νέα πόρτα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σμιλεύοντας τους μεντεσέδες της νέας πόρτας

Συνήθως μια πόρτα που αγοράζετε από το κατάστημα σιδηρικών χρειάζεται να ανοίξει η οπή του πόμολο της πόρτας και να κοπούν οι μεντεσέδες. Το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να αφαιρέσετε έναν μεντεσέ από την πόρτα που έχει σπάσει για να τον χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο για να σμίξετε τους μεντεσέδες για τη νέα πόρτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει στη νέα πόρτα πόσο κάτω/σε κάθε μεντεσέ πρέπει να είναι. Σημαδέψτε με ένα μολύβι και μετά χαράξτε τον παλιό σας μεντεσέ στη νέα πόρτα. Χρησιμοποιώντας ένα σετ σμίλης, σμίλησε προσεκτικά γύρω από τη γραμμή, φροντίζοντας να μην μπεις πολύ βαθιά. Κατά τη σμίλευση, πάρτε το χρόνο σας και πηγαίνετε αργά – προτιμάτε να βγάλετε πολύ λίγα παρά πολύ! Η σμίλη δεν χρειάζεται να είναι τέλεια επίπεδη, αλλά πρέπει να είναι κοντά.

Προετοιμασία της νέας τρύπας για το πόμολο της πόρτας

Αφαιρέστε το παλιό πόμολο της πόρτας από την παλιά πόρτα, στη συνέχεια μετρήστε το κέντρο της οπής του πόμολο της πόρτας από την άκρη της πόρτας και σημειώστε τη νέα πόρτα. Επαναλάβετε για την οπή του μάνταλου. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία μέτρησης που χρησιμοποιώ στο βίντεο στην κορυφή αυτής της ανάρτησης.

Ανοίξτε την τρύπα του πόμολο της πόρτας

Χρησιμοποιώντας ένα τρυποπρίονο, στρώνουμε το τρυπάνι με το σημάδι που κάναμε στο προηγούμενο βήμα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα συγκρότημα για να εξασφαλίσετε ότι το τρυπάνι σας κρατιέται τέλεια κάθετα, αλλά είναι πολύ εύκολο αν κρατάτε την πόρτα για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά πάνω-κάτω. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΥΠΗ ΣΕ ΓΩΝΙΑ! Επαναλάβετε με το κατάλληλο τρυπάνι για το μάνδαλο.

Αφού ανοίξετε τις τρύπες, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που συνοδεύουν το υλικό σας για εγκατάσταση! Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το βίντεο για τυχόν λεπτομέρειες που μπορεί να μην καταλάβετε!

Κάντε κλικ για να διαβάσετε στη συνέχεια

  • DIY αστείες αποκριάτικες στολέςDIY αστείες αποκριάτικες στολές
  • Frame Large Mirror DIY ProjectFrame Large Mirror DIY Project
  • Πώς να πειθαρχήσετε λιγότεροΠώς να πειθαρχήσετε λιγότερο

Facebookκελάδημαpinterestlinkedin