Πώς δημιουργείτε ένα οικογενειακό ίδρυμα;

Πώς δημιουργείτε ένα οικογενειακό ίδρυμα;

Dezember 27, 2016 0 Von admin

Ένας πρώην εργοδότης μου έχει επικοινωνήσει και μου ζήτησε να τον βοηθήσω να δημιουργήσει ένα νέο οικογενειακό ίδρυμα. Μέχρι τώρα έδινε στο τραπέζι της κουζίνας και τώρα θα ήθελε να ασχοληθεί με την οικογένειά του με πιο επίσημο τρόπο, δημιουργώντας πιθανώς ένα οικογενειακό ίδρυμα. Μπορεί το NCFP να μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι που πρόκειται να ξεκινήσουμε;

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Εθνικό Κέντρο Οικογενειακής Φιλανθρωπίας αυτήν την πιο συναρπαστική στιγμή. Η έναρξη ενός ιδρύματος μπορεί να είναι μια στιγμή για βαθύ προβληματισμό, χαρά και σύνδεση. γι‘ αυτό αγαπάμε τόσο πολύ τη δουλειά μας! Το NCFP παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες και πόρους για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους για προσφορά. Διαπιστώσαμε ότι οι φιλάνθρωποι στο δίκτυό μας εκτιμούν πραγματικά αυτή τη δουλειά επειδή δεν προωθούμε καμία ατζέντα σχετικά με την παροχή οχημάτων, περιοχές χορήγησης επιχορηγήσεων ή στρατηγικές. Προσφέρουμε πολλούς πόρους για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να καθορίσουν τους στόχους και τις προτεραιότητές τους και φαίνεται ότι αυτή η εργασία μπορεί να είναι κάτι που θα σας ενδιέφερε. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς δωρεάν πόρους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Αποφάσεις χορηγών: Επιλογή των οχημάτων σας για οικογενειακή φιλανθρωπία: Ανάλογα με το όραμα και τους στόχους σας, έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας για τη δημιουργία μιας οικογενειακής φιλανθρωπίας. Αυτή η σύντομη παρουσίαση παρουσιάζει αρκετά από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα οχήματα για οικογενειακή φιλανθρωπία.

Ξεκινώντας: Φύλλο εργασίας Family Giving Considerations: Αυτό το απλό φύλλο εργασίας παρέχει 8 βασικές σκέψεις που πρέπει να ρωτήσουν οι δωρητές στον εαυτό τους και στα μέλη της οικογένειάς τους.

Ο οδικός χάρτης της φιλανθρωπίας σας: Αυτός ο σύντομος οδηγός προσφέρει μια επισκόπηση των θεμάτων που οι φιλάνθρωποι μπορεί να θέλουν να εξετάσουν καθώς δημιουργούν τις δικές τους στρατηγικές προσφοράς.

Τέλος, θα πρότεινα επίσης ανεπιφύλακτα να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς Splendid Legacy 2: Creating and Re-Creating Your Family Foundation; είναι ο οριστικός οδηγός για να ξεκινήσετε το ταξίδι στην οικογενειακή φιλανθρωπία και καλύπτει σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε.