Πρωινό Nook Bench DIY συμπόσιο –

Πρωινό Nook Bench DIY συμπόσιο –

September 29, 2022 0 Von admin

Το Next up in the lake house κουζίνα αναδιαμόρφωση είναι ένα μοναδικό έργο up-cycle, ελπίζω να σας εμπνεύσει! Είχα την ιδέα να επανατοποθετήσω μερικά από τα κοντά επάνω ντουλάπια από την κουζίνα σε έναν πάγκο πρωινού σε αυτή τη γωνία του δωματίου.

Γκρεμίζοντας τα ντουλάπια της κουζίνας

Πρώτα κατέβασα τα πάνω ντουλάπια με το καινούργιο μου 5 σε 1 WORKPRO πάγκος εργασίας. Ήταν μια σταθερή σκαλωσιά το τέλειο ύψος για να εργαστείτε για την αφαίρεση των άνω ντουλαπιών με μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα ντουλάπια της κουζίνας πάνω από τον νεροχύτη, τη σόμπα, το ψυγείο είναι τα πάνω με τα οποία θα χρησιμοποιήσω για να φτιάξω τον πάγκο μου.

Ανακαίνιση των ντουλαπιών

Στη συνέχεια, δούλεψα για την ανακαίνιση των ντουλαπιών. Έβγαλα όλο το υλικό και τους μεντεσέδες, ώστε να μην μπορούν να το φινίρισμα. Η λεπτομερής επένδυση στις πόρτες του ντουλαπιού αφαιρέθηκε επίσης για μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση. χρησιμοποίησα το δικό μου επιτραπέζιο πριόνι να κόψετε δύο στα τέσσερα και να τα στερεώσετε στο κάτω μέρος ενός από τα ντουλάπια, έτσι ώστε και τα τρία να έχουν το ίδιο ύψος. Δυστυχώς δύο ήταν 18″ και το ένα μόνο 15″.

Χρησιμοποίησα στόκο ξύλου για να διορθώσω τυχόν ατέλειες ή τρύπες στα ντουλάπια από βίδες ή ηλεκτρικό ρεύμα. Έκανε εξαιρετική δουλειά για να καλύψει τα ελαττώματα. Για να κόψω όλη την περίσσεια περιποίησης γύρω από κάθε ντουλάπι, χρησιμοποίησα ένα πολυεργαλείο. Στρατηγικά άφησα μερικά στις άκρες του πάγκου, ώστε να περικλείει όμορφα ένα μαξιλάρι. Στην πλευρά του ενός πάγκου προστέθηκε επίσης κόντρα πλακέ, ώστε να είναι στο ίδιο επίπεδο με την μπροστινή όψη στο άκρο. Υπήρχαν πολλές τροποποιήσεις!

χρησιμοποίησα α ταινιοτριβείο για να αφαιρέσετε το χρώμα από τα ντουλάπια, ώστε να είναι ένα ομαλό φινίρισμα. Το ταινιοτριβείο είναι ο πιο γρήγορος τρόπος που έχω βρει για να αφαιρέσω όλη την παλιά μπογιά. Το χρησιμοποίησα στην μπροστινή όψη και την πόρτα κάθε ντουλαπιού. Αφού τρίψαμε τα ντουλάπια και ήταν έτοιμα για χρήση, αστάρισα και μετά έβαψα τα ντουλάπια α όμορφο σκούρο πράσινο χρώμα.

Κατασκευή του πάγκου του πρωινού

Υπήρχε μια τρύπα στη γωνία ανάμεσα στα ντουλάπια, οπότε έπρεπε να προσθέσω λίγη ενίσχυση. Χρησιμοποιώντας το δικό μου ανιχνευτής μαγνητικού καρφιούβρήκα το καρφί τοίχου και στερέωσα 2 x 4 και έβαλα λίγο κόντρα πλακέ εκεί.

Τοποθέτησα όλα τα ντουλάπια μου στη θέση τους και σφιγμένος τα μαζί έτσι ήταν σφιχτά δίπλα δίπλα. Έβαλα βίδες στο εσωτερικό των ντουλαπιών όπου ήταν σφιγμένα για να τα συγκρατώ.

Αφού ξανακόλλησα τις πόρτες, τα ντουλάπια τελείωσαν επιτέλους! Τώρα ήρθε η ώρα για την τελευταία πινελιά που κάνει αυτόν τον πάγκο πρωινού τόσο άνετο – μαξιλάρια!

Δημιουργία των μαξιλαριών

Το επόμενο βήμα ήταν να φτιάξω μερικά μαξιλάρια και ζήτησα τη βοήθεια της μαμάς μου. Δεν έχω τις καλύτερες ικανότητες στο ράψιμο. Χρησιμοποιήσαμε μια παλιά βαμβακερή κουρτίνα που είχα ως ύφασμα και μεταχειρισμένο αφρό. Τα μαξιλάρια μου κοστίζουν μόνο περίπου $80! Η μαμά μου έραψε ακόμα και με φερμουάρ για να βγάλουμε και να πλύνουμε τα καλύμματα!

Πρόσθεσα πολλά υφάσματα στο σχέδιο και ζωηρά χρώματα για να συμπληρώσω τα πράσινα ντουλάπια της ελιάς. Αυτήν τη στιγμή έχω ένα αντίκες στρογγυλό τραπέζι σε συνδυασμό με τον πάγκο της γωνιάς του πρωινού. Ωστόσο, πιθανότατα θα πάρω κάτι μεγαλύτερο και περισσότερο σε κλίμακα στο μέλλον.

Τα χρώματα εδώ είναι ζεστά και φιλόξενα και άνετα. Σίγουρα σχεδίασα εκτός της ζώνης άνεσής μου ουδέτερα σε αυτό το έργο, αλλά μου αρέσει το πώς έγινε! Αυτά τα χρώματα θα συνεχιστούν στο υπόλοιπο σχέδιο της κουζίνας μου καθώς προχωράω στα άλλα ντουλάπια.

Ελπίζω να σας εντυπωσίασε αυτό το έργο! Αφήστε μου ένα σχόλιο με αυτό που σκεφτήκατε παρακάτω 🙂

Υπογραφή καλώς ήρθατε στο δάσος

Κάντε κλικ για να διαβάσετε στη συνέχεια

  • Ξύνοντας ταβάνια ποπ κορν που ήταν βαμμέναΞύνοντας ταβάνια ποπ κορν που ήταν βαμμένα
  • DIY Kitchen Island From A Lawyer's DeskDIY Kitchen Island From A Lawyer’s Desk
  • Κατασκευή πάγκων στερεών επιφανειώνΚατασκευή πάγκων στερεών επιφανειών

Facebookκελάδημαpinterestlinkedin