Προστατεύοντας αυτό που αγαπάμε – Γυαλιά Sea2See

Προστατεύοντας αυτό που αγαπάμε – Γυαλιά Sea2See

Februar 24, 2021 0 Von admin


Sea2Βλέπε VOLTA 27
Η Anastasia Schevchenko φορά το μοντέλο VOLTA 27

Η νέα εκστρατεία Sea2see πυροβολήθηκε ενάντια στα γαλάζια νερά της Καταλανικής Μεσογείου

Οι πρωτοπόροι των γυαλιών Sea2see «Seastainable» παρουσιάζουν την πρώτη τους λήψη με τα μοντέλα οπτικών και γυαλιών ηλίου του 2021, που τραβήχτηκαν στην καταλανική ακτή, όπου η εταιρεία γυαλιών έκανε τα πρώτα της βήματα το 2016 για να βοηθήσει στη διάσωση του ωκεανού και στην απομάκρυνση των απορριμμάτων από τη θάλασσα. Δεσμευμένος στις βιώσιμες αξίες και τη μοναδική καινοτομία στη βιομηχανία οπτικών – αυτή της δημιουργίας κομψών βραβευμένων γυαλιών από ανακυκλωμένα θαλάσσια απόβλητα που συλλέγονται ως μέρος μιας οικολογικής και κοινωνικής προσπάθειας για την ενθάρρυνση της αλλαγής–, η συλλογή 2021 της Sea2see εμφανίζεται για πρώτη φορά σε φυσικό τοπικό σκηνικό εξαιρετικής ομορφιάς, μια απαλή υπενθύμιση της δέσμευσής του να διατηρήσει τον φυσικό κόσμο που αγαπάμε.

Sea2see_Model-ABYSS-14
Sea2see_ABYSS-14

Εξαιρετικοί στον τρόπο δημιουργίας τους και κομψοί στη χρήση, οι βιώσιμοι σκελετοί 2021 της Sea2see προσφέρουν μια εκτεταμένη επιλογή σε σχήμα και στυλ, με προϊόντα για άνδρες και γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων νέων σχεδίων «μικροκαμωμένης». Ελαφρύ και προσανατολισμένο στη λεπτομέρεια για άνεση και στιλιστική αίσθηση, οι σκελετοί για το 2021 χαρακτηρίζονται από διαχρονικούς αλλά μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς και διαβαθμισμένους και εμπνευσμένους από τη φύση τόνους «κυμματισμένο αποτέλεσμα».

Sea2see_Model-VERONA-08-and-SANTORINI-63
Sea2βλέπε ΒΕΡΟΝΑ 08 και ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 63

Όλα τα κουφώματα κατασκευάζονται στην Ιταλία αποκλειστικά από 100% θαλάσσια πλαστικά απόβλητα που συλλέγονται από Sea2βλ. Αυτά τα απόβλητα ανακυκλώνονται σε επαναχρησιμοποιήσιμη πρώτη ύλη με τη μορφή σφαιριδίων που ονομάζονται UPSEA™ PLAST. Το υλικό είναι πιστοποιημένο από Cradle to Cradle™ Gold και αντιπροσωπεύει μια μοναδική εξέλιξη στα γυαλιά, συνδυάζοντας ποιοτικό φινίρισμα με ανθεκτικότητα, ελαφρότητα και ευκολία στη χρήση.

Sea2See_Model-LIDO-02-and-ELBA
Sea2Βλέπε LIDO 02 και ELBA

Στη νέα φωτογραφική καμπάνια συμμετέχουν οι Jordi Fumanal και Anastasia Schevchenko με φωτογραφία του Ivan Caster.

SILMO 2022 - The Optical Journal
Προηγούμενο άρθροΓυαλιά Converse Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021
Επόμενο άρθροEuroinsights – Suzy Glam Boutique – Άμστερνταμ

Ο Daniel είναι ο Εκτελεστικός Συντάκτης του The Optical Journal και του Optical Business News. Είναι διεθνής ομιλητής στο μάρκετινγκ οφθαλμικής φροντίδας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι επίσης ο ιδρυτής της dba designs, μιας εταιρείας οπτικών συμβούλων, μάρκετινγκ και σχεδίασης ιστοσελίδων με έδρα το Ντένβερ.