Προβλήθηκε στη βεράντα?  Εγκατάσταση πτυσσόμενων οθονών Somfy –

Προβλήθηκε στη βεράντα? Εγκατάσταση πτυσσόμενων οθονών Somfy –

September 30, 2022 0 Von admin

Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να έχω μια σήτα στη βεράντα με μηχανοκίνητη οθόνη, και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι αυτή η μέρα είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδώ! Χάρη σε Somfy Systemsτώρα έχω μια μηχανοκίνητη οθόνη που μετατρέπει τη μπροστινή μου βεράντα σε έναν υπέροχο εσωτερικό/εξωτερικό χώρο.
Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών ή περιεχόμενο χορηγίας. Για πλήρεις αποκαλύψεις και πρακτικές, επισκεφτείτε τη σελίδα πολιτικής μου.

Προετοιμασία της βεράντας για οθόνες

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε το πρόγραμμα εγκατάστασης, Screen Mobile, ελάτε να μετρήσετε τη βεράντα μας για να λάβετε τις σωστές διαστάσεις οθόνης. Μετά τη μέτρηση, έπρεπε να περιμένουμε 6-8 εβδομάδες για την κατασκευή, κάτι που μου έδωσε χρόνο να προετοιμάσω τη βεράντα. Πρόσθεσα ξυλεία στους ανώμαλους στύλους της βεράντας, ώστε τα πάντα να είναι ομοιόμορφα για την εγκατάσταση. Στη συνέχεια γέμισα ρωγμές και ανομοιομορφίες στους στύλους με πληρωτικό ξύλου πριν τρίψω και ξαναβάψω. Ήθελα η βεράντα να φαίνεται ολοκαίνουργια πριν εγκαταστήσουμε τις οθόνες μας! Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς κατάφερα να προετοιμάσω τη βεράντα, φροντίστε να δείτε το βίντεο.

Εγκατάσταση της οθόνης

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι ανασυρόμενες σίτες κατασκευάζονταν από την εταιρεία Κουμπί κολάρουτον εγκαταστάτη μας Screen Mobile ήρθε να τοποθετήσει τις μηχανοκίνητες σίτες! Ο Μπιλ και ο γιος του Μπουτς ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση σε μια μέρα – κάνουν εγκαταστάσεις εδώ και 16 χρόνια. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει την τοποθέτηση του κομψού περιβλήματος από αλουμίνιο στο επάνω μέρος όπου κυλάει η οθόνη και στεγάζεται ο κινητήρας. Ο Μπουτς έκοψε επίσης και τοποθέτησε κιγκλιδώματα αλουμινίου στις πλευρές των στύλων όπου βρίσκεται η οθόνη για να το καθοδηγεί σωστά να κινείται πάνω-κάτω. Μετά τον καθαρισμό, ήρθε η ώρα να μάθω πώς να χρησιμοποιώ τις οθόνες και να απολαμβάνω τη πρόσφατα κλειστή βεράντα μου!

The Screened in Porch Reveal

θωρακισμένο στη βεράντα εγκαταστήστε ανασυρόμενες σίτες

Οι οθόνες λειτουργούν ΤΟΣΟ καλά! Η βεράντα μας γίνεται με λάθη όταν βρίσκεται κοντά σε μια λίμνη, και τώρα δεν είχαμε προβλήματα με σφάλματα που κάθονται έξω στη βεράντα μας. Είναι υπέροχο να μπορείς να κάθεσαι στην κούνια κρεβατιού που έφτιαξα χωρίς να ανησυχείς για αράχνες ή κουνούπια. Η κόρη μου έχει ήδη κοιμηθεί εδώ έξω μια φορά! Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να διαβάσετε μερικά από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά των νέων μου οθονών.

Κινούνται στην μπροστινή βεράντα somfy μηχανοκίνητες οθόνες
  • Οι αναδιπλούμενες οθόνες μου επιτρέπουν να τις σταματήσω σε οποιοδήποτε ύψος με το τηλεχειριστήριο. Αυτή είναι η πιο ωραία πτυχή Το μηχανοκίνητο σύστημα της Somfy. Μπορώ να μετακινήσω το ένα προς τα πάνω για να δημιουργήσω ένα μονοπάτι πάνω και έξω από τη βεράντα και να αφήσω το άλλο κάτω. Μπορώ επίσης να τα τυλίγω σε ρολό και να τα προστατεύω από κακές καιρικές συνθήκες ή κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν δεν χρησιμοποιούνται.
  • Το δεμένο σφιχτά Οθόνη Stoett κρατά έξω τα πιο μικροσκοπικά σφάλματα ενώ εξακολουθεί να είναι εύκολα διαφανή. Μπλοκάρει ακόμη και λίγη από τη σκληρότητα του ήλιου, ώστε η βεράντα μας να παραμένει πιο δροσερή με τις οθόνες κάτω.
  • Παρόλο που έχω τρία μικρά παιδιά, δεν ανησυχώ για το σπάσιμο ή το σκίσιμο αυτής της οθόνης. Φαίνεται πολύ ανθεκτικό και τα παιδιά το λατρεύουν όσο κι εμείς! Σίγουρα είναι προσεκτικοί γύρω από τις νέες μας οθόνες γιατί θέλουν να περνούν όλη την ημέρα παίζοντας στη βεράντα.
Σφραγισμένο σε εγκατάσταση βεράντας ανασυρόμενη οθόνη

Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το σύστημα προεξοχής στη βεράντα από Σόμφυ, και ανυπομονώ να αφιερώσω ακόμα περισσότερο χρόνο στην μπροστινή μας βεράντα. Εάν σας ενέπνευσα να αναζητήσετε τις δικές σας αναδιπλούμενες οθόνες, φροντίστε να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση από ένα Έμπορος Somfy.

Υπογραφή καλώς ήρθατε στο δάσος

Facebookκελάδημαpinterestlinkedin