Ο καταστατικός χάρτης έρευνας για την καμπούρα IWDG άνοιξε σε μη μέλη

Ο καταστατικός χάρτης έρευνας για την καμπούρα IWDG άνοιξε σε μη μέλη

März 19, 2013 0 Von admin

Καμπούρα στα ανοιχτά του Δυτικού ΚορκΗ ομάδα Irish Whale and Dolphin Group (IWDG) άνοιξε έναν ερευνητικό χάρτη που έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί σε μη μέλη.

Το πρώην ερευνητικό ταξίδι «μόνο για μέλη» ελπίζει να βρει και να φωτογραφίσει την καμπούρα που επιβεβαιώθηκε στην περιοχή χθες το απόγευμα και έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει από το Reen Pier, Union Hall, West Cork στις 9 π.

Χθες το απόγευμα (Δευτ. 18) επιβεβαιώθηκε μια καμπουροφάλαινα στο Δυτικό Κορκ από τον Micheal Cottrell και οι εικόνες που ελήφθησαν από τα τοπικά μέλη του IWDG Simon Duggan και Youen Yacob επιβεβαιώνουν ότι αυτό το νεαρό ζώο είναι μια νέα καμπουροφάλαινα που δεν είχε καταγραφεί προηγουμένως στα ιρλανδικά νερά. Με χαρά καλωσόρισαν λοιπόν το #HBIRL22.

Σχεδιάζουμε μια ναύλωση της IWDG με τον Colin Barnes αυτή την Τετάρτη και οι θέσεις θα καλυφθούν με σειρά εξυπηρέτησης. Ο καιρός φαίνεται ευνοϊκός με ελαφρούς ανέμους και η καμπούρα μπορεί κάλλιστα να παραμείνει στην περιοχή μέχρι τότε, και έτσι έχουμε εύλογες πιθανότητες να εντοπίσουμε το ζώο. Ενώ φυσικά δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Δυστυχώς ο καιρός θα γίνει άσχημος την Πέμπτη, οπότε πιστεύουμε ότι είναι απίθανο να υπάρξουν πάρα πολλές άλλες ευκαιρίες να εντοπίσουμε και να φωτογραφίσουμε αυτό το ζώο την επόμενη εβδομάδα.

Έχουμε συμφωνήσει μια τιμή 35 € ανά άτομο για τα μέλη της IWDG (45 € για μη μέλη). Το MV Holly Jo θα αναχωρήσει από το Reen Pier, κοντά στο Union Hall, West Cork στις 9:00 π.μ.

Απευθύνετε όλες τις ερωτήσεις/κρατήσεις στο κινητό: 086 3850568 για επιβεβαίωση ή email: [email protected]

Προτείνετε εάν ταξιδεύετε έξω από την περιοχή του Munster να ταξιδέψετε το βράδυ της Τρίτης και να κάνετε κράτηση σε ένα τοπικό B&B στο Union Hall, ώστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας φρέσκα.

Λάβετε υπόψη ότι θα κάνει πολύ κρύο στο νερό και θα πρέπει να ντυθείτε κατάλληλα για τον καιρό. Θα χρειαστεί να φέρετε ένα πακέτο μεσημεριανού γεύματος και ίσως μια φιάλη, αλλά στο πλοίο διατίθενται τσάι και καφές.

Και πάλι, συγγνώμη για τη σύντομη ειδοποίηση. Ανυπομονώ να ακούσω από εσάς

Πάτρικ Γούλι
Συντονιστής Παρατηρήσεων

Όπως επισημαίνει ο Pádraig, δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αλλά αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μια δυνητικά αξέχαστη συνάντηση με την άγρια ​​ζωή. Για να κλείσετε τη θέση σας στο ταξίδι, επικοινωνήστε με τον Pádraig απευθείας στον αριθμό κινητού ή στη διεύθυνση email παραπάνω — και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε φωτογραφίες στο Σελίδα Ireland’s Wildlife στο Facebook ή το Ομάδα Flickr.