Θα πραγματοποιήσετε την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπο;  3 Εργαλεία για την επιτυχία

Θα πραγματοποιήσετε την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπο; 3 Εργαλεία για την επιτυχία

Mai 15, 2017 0 Von admin

Εάν το NCFP διεξήγαγε μια δημοσκόπηση τύπου «Family Feud» με 100 φιλάνθρωπους οικογένειας, ρωτώντας «Ποια είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα στη διαδικασία χορήγησης επιχορηγήσεων;» Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι „Επισκέψεις στον ιστότοπο“ θα ήταν αρκετά ψηλά στο ταμπλό. Εξάλλου, τίποτα δεν είναι καλύτερο να γνωρίσεις από κοντά τους συνεργάτες σου και τη δουλειά τους και να έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς στην κοινότητα.

Αλλά μερικές φορές, μετά από δέκα ή διακόσιες επισκέψεις στον ιστότοπο, ξεχνάμε πώς ένιωθε αυτή η πρώτη επίσκεψη. Για τους νέους φιλάνθρωπους, οι επισκέψεις στο χώρο μπορεί να φαίνονται τρομακτικές, επιβλητικές ή εντελώς άβολες.

Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει ποτέ επίσκεψη στον ιστότοπο ή εξακολουθείτε να αισθάνεστε άβολα για τη διαδικασία, μεταβείτε στην ειδική συλλογή περιεχομένου μας σχετικά με την αξιολόγηση επιχορήγησης και τις επισκέψεις στον ιστότοπο για να ελέγξετε:

  1. πρότυπα σεναρίων επίσκεψης ιστότοπου
  2. ερωτήσεις αξιολόγησης
  3. αξιολόγηση του δικαιούχου είδη πρώτης ανάγκης.

Αυτά τα εργαλεία θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση των δεξιοτήτων και της αυτοπεποίθησης που απαιτούνται για τη διεξαγωγή διεξοδικής και στοχαστικής αξιολόγησης.