Η International Game Fish Association ανακοινώνει τους 2023 Fishing Hall of Fame Inductees

Η International Game Fish Association ανακοινώνει τους 2023 Fishing Hall of Fame Inductees

März 17, 2023 0 Von admin

Παραδείγματα αλιείας που τιμήθηκαν με το βραβείο κορυφής του ιστορικού οργανισμού

9 Σεπτεμβρίου 2023

Εθνικό Μουσείο και Ενυδρείο Wonders of Wildlife

Το IGFA Fishing Hall of Fame αναγνωρίζει εξαιρετικά επιτεύγματα στην ψυχαγωγική αλιεία σε όλο τον κόσμο από ψαράδες, καπετάνιους, επιστήμονες, οικολόγους, συγγραφείς ή ηγέτες του κλάδου της αλιείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την εκδήλωση, επικοινωνήστε με τον Συντονιστή Ανάπτυξης της IGFA Kim Strong στη διεύθυνση [email protected] ή 954-924-4315.

Η τελετή εισαγωγής του IGFA Fishing Hall of Fame 2023 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023, στο Εθνικό Μουσείο και το Ενυδρείο Wonders of Wildlife του Johnny Morris στο Σπρίνγκφιλντ του Μιζούρι.

Σε αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς τους στην ψυχαγωγική ψάρεμα σε όλο τον κόσμο, η Διεθνής Ένωση Ψαριών Παιχνιδιών (IGFA) όρισε πέντε σπουδαίους του ψαράδες στην κατηγορία 2023 του IGFA Fishing Hall of Fame.

Μεταξύ των φετινών που εισήχθησαν είναι η κορυφαία IGFA World Record και πρωταθλήτρια τουρνουά Roberta G. Arostegui. Flyfishing τυχοδιώκτης και πρωτοπόρος, Kay Brodney; συμβατικός και fly-fishing κύριος ψαράς, καπετάνιος και συγγραφέας Dean Butler. διακεκριμένο μέλος του Avalon Tuna Club και συνήγορος της διατήρησης, Gerald A. Garrett. και πρωταθλητής των θαλάσσιων πόρων και πρωτοπόρος στα είδη αλιείας και ένδυσης Bill Shedd.

Εκλεγμένη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της IGFA, η τάξη του 2023 θα ενώσει 141 θρυλικούς ψαράδες, επιστήμονες, οικολόγους, συγγραφείς και ηγέτες του κλάδου της αλιείας των οποίων η συμβολή στην αθλητική αλιεία διατηρείται και γιορτάζεται για πάντα στο IGFA Fishing Hall of Fame.

«Από την υπεράσπιση των προσπαθειών διατήρησης μέχρι το σπάσιμο των γυάλινων οροφών κατά την ίδια την ψάρεμα, καθένα από αυτά τα άτομα εργάστηκαν ταυτόχρονα για να κάνουν το άθλημά μας πιο διάσημο και να διασφαλίσουν ότι θα το απολαμβάνουν για τις επόμενες γενιές», δήλωσε ο πρόεδρος της IGFA Jason Schratwieser. «Έχουν κερδίσει τη θέση τους στο Fishing Hall of Fame και δεν θα μπορούσαμε να μας τιμήσει περισσότερο να τους εισαγάγουμε».

Η τελετή εισαγωγής του IGFA Fishing Hall of Fame 2023 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023, στο Johnny Morris‘ Εθνικό Μουσείο και Ενυδρείο Wonders of Wildlife στο Σπρίνγκφιλντ του Μιζούρι. Το μάθημα του 2023 θα λάβει τις τιμητικές θέσεις του δίπλα σε φωστήρες του ψαρέματος, συμπεριλαμβανομένων των Isaak Walton, Michael Lerner, Francesca LaMonte, Zane Grey, Mary Orvis Marbury, Ernest Hemingway, Ted Williams, George HW Bush, Bill Dance, Mark Sosin, Lee και Joan Wulff. Οι Flip Pallot, Alfred C. Glassell Jr., Kip Farrington και Curt Gowdy, μεταξύ άλλων.