Η International Game Fish Association ανακοινώνει τους παραλήπτες των Ετήσιων Βραβείων Prestigious 2023

Η International Game Fish Association ανακοινώνει τους παραλήπτες των Ετήσιων Βραβείων Prestigious 2023

März 16, 2023 0 Von admin

Νέες κατηγορίες βραβείων συμμετέχουν σε αξιοσέβαστη σειρά για να γιορτάσουν τα επιτεύγματα της αλιείας

09 Μαρτίου 2023

Η IGFA είναι περήφανη που ανακοινώνει τους παραλήπτες του 2023 των διάσημων Ετήσιων Βραβείων της. Αποτελούμενο από έξι βραβεία, δύο από τα οποία είναι νέα φέτος, κάθε βραβείο τιμά ένα μοναδικό στοιχείο του αθλητικού ψαρέματος, όπως η διατήρηση, η βαριά ψάρεμα, η ελαφριά ψάρεμα, η αθλητική ικανότητα, η ψάρεμα στο γλυκό νερό και το fly fishing.

Οι νικητές του φετινού βραβείου περιλαμβάνουν τον ιδρυτή του Tuna Champions Dr. Sean Tracey (Barry M. Fitzpatrick Conservation Award). παθιασμένη δικηγόρος και υποστηρικτής του ψάρεματος Bonnie Powell (Chester H. Wolfe Sportsmanship Award). Ο διάσημος ψαράς του τουρνουά billfish Nick Smith (Βραβείο Light Tackle Bob Herder). Ο καινοτόμος στα δέλεαρ και ειδικός στα μεγάλα παιχνίδια Andy Moyes (Βραβείο Gil Keech Heavy Tackle Award). βιωματικός πρωτοπόρος λιανικής και διάσημος οικολόγος Johnny Morris (εναρκτήριο βραβείο Johnny Morris Freshwater Award). και την αγαπημένη προσωπικότητα του fly fishing Joe Brooks (εναρκτήριο Joe Brooks Fly Fishing Award).

«Καθώς γιορτάζουμε τα τεράστια επιτεύγματα των παραληπτών των ετήσιων βραβείων μας, μας υπενθυμίζεται το τεράστιο πάθος, η αφοσίωση και η καινοτομία που συναντάμε στην κοινότητα της ψυχαγωγικής αλιείας. Παρά τα διαφορετικά επιτεύγματά τους, όλα αυτά τα άτομα ενσωματώνουν τις ίδιες βασικές αξίες: πάθος για το ψάρεμα και δέσμευση για τη διατήρηση των ψαριών θηραμάτων και των ενδιαιτημάτων τους για τις μελλοντικές γενιές», δήλωσε ο πρόεδρος της IGFA Jason Schratwieser. «Συγχαρητήρια σε όλους τους φετινούς αποδέκτες και μακάρι η δέσμευσή τους στο άθλημά μας να συνεχίσει να μας εμπνέει και να μας παρακινεί όλους».

Οι αποδέκτες των ετήσιων βραβείων για το 2023 επιλέχθηκαν από την Επιτροπή Αναγνώρισης της IGFA. Πρόσθετες πληροφορίες για τους νικητές του φετινού βραβείου και τα ίδια τα βραβεία παρέχονται παρακάτω.