Η International Game Fish Association ανακοινώνει τους νικητές του βραβείου Tommy Gifford 2023

Η International Game Fish Association ανακοινώνει τους νικητές του βραβείου Tommy Gifford 2023

März 17, 2023 0 Von admin

Θρυλικοί καπετάνιοι που τιμήθηκαν από την παγκόσμια αρχή στο ψάρεμα θηραμάτων

Το Westin Fort Lauderdale Beach Resort

321 N Fort Lauderdale Beach Blvd, Fort Lauderdale, FL 33004

26 Οκτωβρίου 2023

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια παρακαλούμε επισκεφθείτε one.bidpal.net/2023igfatga/welcome

02 Φεβρουαρίου 2023

Η International Game Fish Association (IGFA) ανακοίνωσε σήμερα τους νικητές του βραβείου Tommy Gifford 2023, ένα ετήσιο βραβείο που αναγνωρίζει καπετάνιους, οδηγούς ή μέλη του πληρώματος που έχουν κάνει εξαιρετική συνεισφορά στην ψυχαγωγική ψάρεμα μέσω καινοτομίας, ηγεσίας ή εξαιρετικών επιτευγμάτων στο εμπόριο τους. .

Ονομασμένος ως ένας από τους μεγαλύτερους κυβερνήτες ναύλωσης αλμυρού νερού όλων των εποχών, οι αποδέκτες του βραβείου Tommy Gifford επιλέγονται μέσω μιας αυστηρής διαδικασίας υποψηφιοτήτων και ελέγχου που διεξάγεται από τη IGFA Legendary Captains and Crew Committee. Μεταξύ των φετινών παραληπτών περιλαμβάνεται ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και καινοτόμος offshore Captain Karl Anderson. Ο διάσημος ειδικός στα ψάρια και καταλύτης διατήρησης, Captain Gene Vander Hoek. καινοτόμος ναυπήγησης σκαφών, καπετάνιος Πολ Σπένσερ. έμπειρη αρχή του αλμυρού νερού και καταξιωμένος νικητής του τουρνουά Captain Ray Rosher. και τον διάσημο τσάρτερ του Key West, Captain Brad Simonds. Αυτοί οι θρύλοι της βιομηχανίας θα τιμηθούν αργότερα φέτος στην τελετή των βραβείων Tommy Gifford της IGFA. Οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

«Οι καπετάνιοι, οι οδηγοί και τα μέλη του πληρώματος είναι συχνά οι αφανείς ήρωες του αθλητικού ψαρέματος», δήλωσε ο πρόεδρος της IGFA Jason Schratwieser. «Τα βραβεία Tommy Gifford μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε εκείνα τα άτομα των οποίων η αφοσίωση στην τέχνη τους έχει οδηγήσει σε αξιοσημείωτα επιτεύγματα και συνεχή καινοτομία, ανοίγοντας ένα πολλά υποσχόμενο μονοπάτι για τους ψαράδες του αύριο».

Ο Tommy Gifford (1896-1970) θεωρείται ένας από τους πιο καινοτόμους ψαράδες του γαλάζιου νερού και οι μεγαλύτεροι καπετάνιοι ψαριών που έχουν ζήσει ποτέ. Κατά τη διάρκεια μιας 50χρονης καριέρας, ο Gifford καλλιέργησε μια εγκυκλοπαιδική γνώση των τεχνικών ψαρέματος θηραμάτων που οδήγησε στο να χρησιμεύσει ως οδηγός και σύμβουλος σε μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της αλιείας αλμυρού νερού όπως οι Ernest Hemingway, Michael Lerner, Charlie Lehman και Βαν Κάμπεν Χάιλνερ. Το πνεύμα του βραβείου αποτίει φόρο τιμής στον ισόβιο ενθουσιασμό του Gifford για τον ωκεανό και τα πλάσματα που τον κατοικούν. Όπως έγραψε ο διάσημος συγγραφέας του αθλητικού ψαρέματος, Raymond Camp, «Η ψάρεμα σε μεγάλα παιχνίδια έχει μια σύντομη ιστορία, αλλά το όνομα του Tommy Gifford είναι έντονα χαραγμένο σε κάθε σελίδα».

Οι παραλήπτες του 2023 επιλέχθηκαν από τη IGFA Legendary Captains and Crew Committee, μια διακεκριμένη ομάδα διεθνούς φήμης καπετάνιους και συντρόφους υπό την προεδρία του Captain Skip Smith. Στους προηγούμενους νικητές περιλαμβάνονται οι Jose Wejebe, Allen and Buddy Merritt, Ron Hamlin, Charles Perry, Ralph Delph, Laurie Wright, Jimmie Albright, Bouncer Smith, Steve Lassley, Bubba Carter, RT Trosset, Billy Knowles και άλλοι.

«Εκ μέρους της επιτροπής Legendary Captains & Crew Committee, είναι προνόμιο να αναγνωρίζουμε κάθε χρόνο εξαιρετικούς καπετάνιους, οδηγούς και μέλη πληρώματος από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής και τιμώμενος για το 2021 Skip Smith. «Είναι τιμή να γιορτάζουμε τα επιτεύγματά τους και να κρατάμε ζωντανή την ιστορία του αθλήματός μας».