– Η IGFA

– Η IGFA

März 16, 2023 0 Von admin

IGFA Εκτοξεύσεις Κατηγορία μήκους νέου παγκόσμιου ρεκόρ για παιδιά

Οι νεαροί ψαράδες έχουν μια νέα ευκαιρία να πιάσουν και να κυκλοφορήσουν τα παγκόσμια ρεκόρ της IGFA

01 Μαρτίου 2023

Από την 1η Μαρτίου 2023, το νέο Κατηγορία IGFA All-tackle Length Junior θα είναι ανοιχτό σε όλους τους ψαράδες ηλικίας 16 ετών και κάτω, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν τη συγκίνηση της κατάρτισης παγκόσμιων ρεκόρ, προωθώντας παράλληλα τη διατήρηση μέσω της αλιείας.

Η νέα κατηγορία All-tackle Length Junior θα ακολουθεί τους ίδιους κανόνες και κανονισμούς με τις τρέχουσες κατηγορίες ρεκόρ All-tackle Length. Η κατηγορία All-tackle Length Junior θα έχει ένα διαθέσιμο ρεκόρ για κάθε επιλέξιμο είδος και θα είναι ανοιχτή σε όλους τους ψαράδες ηλικίας 16 ετών και κάτω, χωρίς διαφοροποίηση για το φύλο του ψαρά, το οποίο είναι σύμφωνο με το τρέχον μήκος και το μήκος όλων των ταραχών Κατηγορίες ρεκόρ πτήσης. Η δημιουργία αυτής της νέας κατηγορίας ρεκόρ θα δημιουργήσει 169 κενές δισκογραφικές ευκαιρίες. Θα δημιουργηθούν κενές θέσεις για όλα τα επιλέξιμα είδη της κατηγορίας ρεκόρ All-Tackle Length και θα ακολουθούν τις ίδιες απαιτήσεις ελάχιστου μήκους που έχουν ήδη καθοριστεί.

«Με την εισαγωγή της Κατηγορίας Παιδικού Μήκους All-Tackle, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά ψαράδων να βγουν έξω και να ψαρέψουν, προωθώντας παράλληλα ηθικές και βιώσιμες πρακτικές αλιείας», δήλωσε ο πρόεδρος της IGFA Jason Schratwieser. «Το ψάρεμα είναι ένας φανταστικός τρόπος σύνδεσης με την ύπαιθρο και πιστεύουμε ότι εμπλέκοντας τους νέους με αυτό το άθλημα, μπορούμε να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά διαχειριστών των ωκεανών, λιμνών και ποταμών μας και να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη υγεία και ζωτικότητα των υδάτινων πόρων μας».

Η νέα κατηγορία αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη συμμετοχή των νέων στην αλιεία. Με τα παιδιά και τους εφήβους να αποσυνδέονται όλο και περισσότερο από την ύπαιθρο, η IGFA ελπίζει να εμπνεύσει ένα νέο κύμα νεαρών ψαράδων που είναι παθιασμένοι με το άθλημα και τον ρόλο του στη σύνδεση των ανθρώπων με τη φύση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κανόνες IGFA Angling, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://igfa.org/international-angling-rules/.

Τα Παγκόσμια Ρεκόρ IGFA δημοσιεύονται κάθε άνοιξη στην IGFA Παγκόσμιο ρεκόρ Παιχνίδι Ψάρια βιβλίο και διανέμεται στα μέλη της IGFA σε όλο τον κόσμο. Εκτός από το ότι περιλαμβάνει όλα τα τρέχοντα παγκόσμια ρεκόρ, ο τόμος σχεδόν 500 σελίδων περιλαμβάνει IGFA Slam & Trophy Clubs, συμβουλές για ψάρεμα, ενημερώσεις για τη διατήρηση και πολλά άλλα. Τα παγκόσμια ρεκόρ μπορούν επίσης να προβληθούν διαδικτυακά. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να γίνετε μέλος και να λάβετε το ετήσιο αντίγραφο της IGFA Παγκόσμιο ρεκόρ Παιχνίδι Ψάρια Βιβλίο, μεταβείτε στη διεύθυνση www.igfa.org/join.

Κάντε κλικ εδώ για μια λίστα με τα επιλέξιμα είδη,