– Η IGFA

– Η IGFA

März 17, 2023 0 Von admin

Η IGFA προσθέτει τρία μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της

23 Φεβρουαρίου 2023

Η International Game Fish Association (IGFA) με υπερηφάνεια ανακοινώνει την προσθήκη τριών νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της IGFA που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2023, διορίστηκαν ομόφωνα οι Chris Schorn, Mohamed M. Kaddah και Ricardo Solá Tanca, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των διαχειριστών σε 29.

Αντιπροσωπεύοντας την παγκόσμια κοινότητα της ψυχαγωγικής αλιείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της IGFA περιλαμβάνει εξέχοντες οικολόγους, ηγέτες επιχειρήσεων και παθιασμένους ψαράδες που έχουν ιδιόκτητο συμφέρον για το μέλλον της αθλητικής αλιείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της IGFA είναι υπεύθυνο για την επίβλεψη των στόχων και των πολιτικών της ένωσης και τη διασφάλιση ότι οι στρατηγικές, τα προγράμματα και οι πρωτοβουλίες της προωθούν την αποστολή και το όραμα της IGFA.

«Ως παγκόσμιος οργανισμός, αναγνωρίζουμε τη σημασία της ύπαρξης διαφορετικών προοπτικών και εμπειριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της IGFA. Αυτά τα τρία άτομα φέρνουν μαζί τους έναν πλούτο γνώσεων και μοναδική τεχνογνωσία από βασικές περιοχές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος της IGFA Roy W. Cronacher Jr. και την αλιεία σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας σε συνεχή ανάπτυξη για την IGFA και το άθλημα που αγαπάμε».