Η CooperVision εγκαινιάζει καμπάνια μάρκετινγκ για την εκπαίδευση των καταναλωτών

Η CooperVision εγκαινιάζει καμπάνια μάρκετινγκ για την εκπαίδευση των καταναλωτών

Juli 19, 2021 0 Von admin

φιλικό προς το περιβάλλον - The Optical Journal

Καθώς πολλές πρακτικές οφθαλμικής φροντίδας αναζητούν περισσότερους τρόπους για να συνδεθούν με τους ασθενείς τους που επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα, η CooperVision έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ψηφιακού μάρκετινγκ με τίτλο «Do One Better». Η πρωτοβουλία εκπαιδεύει τους καταναλωτές σχετικά με τα βιώσιμα χαρακτηριστικά των clariti της® Φακοί επαφής 1 ημέρας και οδηγεί τους πιθανούς χρήστες στις πρακτικές φροντίδας ματιών που τους συνταγογραφούν. Αυτή η προσπάθεια αναδεικνύει πόσο clariti® Η 1 ημέρα έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και ενθαρρύνει τους χρήστες φακών επαφής να «κάνουν καλύτερα» επιλέγοντας έναν καθημερινό φακό μιας χρήσης που ωφελεί την άνεση, την όρασή τους και τον πλανήτη.1

Μια σειρά από διαφημιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και banner θα οδηγήσουν τους καταναλωτές σε coopervision.com/plastic-neutralityόπου μπορούν να μάθουν για τη συνεργασία της CooperVision με Πλαστική Τράπεζα® για να κάνω ξεκάθαρες® 1 ημέρα ο πρώτος καθαρός πλαστικός ουδέτερος φακός επαφής2τις καλύτερες στην κατηγορία βιώσιμες διαδικασίες παραγωγής που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή clariti® 1 ημέρα και ο ρόλος που μπορούν να παίξουν οι χρήστες φακών επαφής για να κάνουν τη διαφορά. Για να ενθαρρύνουν τις επισκέψεις σε τοπικούς επαγγελματίες οφθαλμικής φροντίδας, οι καταναλωτές μπορούν να συμπληρώσουν μια φόρμα για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ένα κουπόνι για μια δωρεάν δοκιμή του clariti® Φακοί 1 ημέρας για να τους φέρουν στην επόμενη εξέταση. Η CooperVision έχει επίσης προσελκύσει αρκετούς επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να εκπαιδεύσει το κοινό τους σχετικά με το πώς να «κάνουν ένα καλύτερο» με το clariti® 1 μέρα.

«Η υγεία του πλανήτη μας είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τόσους πολλούς ανθρώπους και υπάρχει σημαντική εστίαση στις διάφορες αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να έχουμε αντίκτυπο», δήλωσε η Michele Andrews, OD, Αντιπρόεδρος Επαγγελματικών και Κυβερνητικών Υποθέσεων, Αμερική, CooperVision. «Θέλουμε οι χρήστες φακών επαφής να γνωρίζουν ότι ρωτούν τους επαγγελματίες φροντίδας ματιών τους για το clariti® 1 ημέρα είναι ένας από αυτούς τους εύκολους τρόπους για να κάνετε μεγάλη διαφορά.1

Φακοί επαφής CooperVision® clariti 1 ημέρας

Μέσω της συνεργασίας της εταιρείας με την Plastic Bank, η CooperVision διευκολύνει τη συλλογή, επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση γενικών πλαστικών απορριμμάτων που ισούται με το βάρος του πλαστικού που περιέχεται σε κάθε κουτί clariti® Φακοί 1 ημέρας που διανέμονται στις Ηνωμένες Πολιτείες από την αρχή του 2021.2

Η Plastic Bank δημιουργεί ηθικά οικοσυστήματα ανακύκλωσης σε παράκτιες κοινότητες και επεξεργάζεται εκ νέου τα υλικά για επανεισαγωγή στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της παραγωγής. Οι συλλέκτες λαμβάνουν ένα ασφάλιστρο για τα υλικά που συλλέγουν, το οποίο τους βοηθά να παρέχουν βασικές οικογενειακές ανάγκες, όπως είδη παντοπωλείου, καύσιμα μαγειρικής, σχολικά δίδακτρα και ασφάλιση υγείας.

διάσημος® 1 ημέρα κατασκευάζεται στο LEED της CooperVision® Εγκατάσταση πιστοποιημένη με ασήμι στην Alajuela της Κόστα Ρίκα, η οποία περιλαμβάνει ένα σύστημα φωτισμού υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιεί φυσικό φως, έναν κύριο μετασχηματιστή που λειτουργεί με φυτικό λάδι και δεξαμενές συλλογής βρόχινου νερού. Περισσότερο από το 95% των υλικών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή – συμπεριλαμβανομένου του 100% του παραγόμενου πλαστικού – ανακυκλώνονται και περισσότερο από το 95% της ηλεκτρικής ενέργειας του εργοστασίου προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.

Η δέσμευση της CooperVision να έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον με το clariti® 1 day βασίζεται στην ισχυρή κληρονομιά της εταιρείας στη βιωσιμότητα. Η προσέγγιση της CooperVision είναι εξελικτική, καθώς αξιολογεί, καινοτομεί και βελτιώνεται συνεχώς για να έχει αντίκτυπο σήμερα και στο μέλλον — και με τη συνεργασία επαγγελματιών οφθαλμικής φροντίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε clariti.coopervision.com.

###

  1. Δεδομένα CVI στο αρχείο 2021. clariti έρευνα βιωσιμότητας 1 ημέρας θεατών CL 205 Αμερικανών καταναλωτών ηλικίας 16-35 ετών, Decision Analyst, Απρίλιος 2021. Το 87% όλων των θεατών φακών επαφής συμφωνεί μετά την περιγραφή της έκθεσης σε καθαρή πλαστική ουδετερότητα.
  2. Στοιχεία CVI στο αρχείο 2020. Έκθεση βιωσιμότητας, clariti® 1 ημέρα στις ΗΠΑ. Βασίζεται στους 4 κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές φακών επαφής.

Σχετικά με το CooperVision

Η CooperVision, ένα τμήμα των CooperCompanies (NYSE:COO), είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φακών επαφής παγκοσμίως. Η εταιρεία παράγει μια πλήρη σειρά μαλακών φακών επαφής καθημερινής μιας χρήσης, δύο εβδομάδων και μηνιαίων, που διαθέτουν προηγμένα υλικά και οπτικά, καθώς και άκαμπτους διαπερατούς από αέριο φακούς υψηλής ποιότητας για ορθοκερατολογία και σχέδια σκληρού χιτώνα. Η CooperVision έχει μια ισχυρή κληρονομιά να αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες προκλήσεις της όρασης, όπως ο αστιγματισμός, η πρεσβυωπία, η παιδική μυωπία και οι εξαιρετικά ακανόνιστοι κερατοειδείς χιτώνες. και προσφέρει το πληρέστερο διαθέσιμο χαρτοφυλάκιο σφαιρικών, τορικών και πολυεστιακών προϊόντων. Μέσω ενός συνδυασμού καινοτόμων προϊόντων και εστιασμένης υποστήριξης επαγγελματιών, η εταιρεία φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική στην αγορά, δημιουργώντας πραγματικά πλεονεκτήματα για πελάτες και χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.coopervision.com.

Σχετικά με την CooperCompanies

Η CooperCompanies („Cooper“) είναι μια παγκόσμια εταιρεία ιατρικών συσκευών που διαπραγματεύεται δημόσια στο NYSE (NYSE:COO). Η Cooper λειτουργεί μέσω δύο επιχειρηματικών μονάδων, της CooperVision και της CooperSurgical. Το CooperVision φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική για τη φροντίδα της όρασης με τη δέσμευση να αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για χρήστες φακών επαφής και να παρέχει εστιασμένη υποστήριξη από τους επαγγελματίες. Η CooperSurgical έχει δεσμευτεί να προάγει την υγεία των γυναικών, των βρεφών και των οικογενειών με το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που επικεντρώνεται σε ιατρικές συσκευές και γονιμότητα και γονιδιωματική. Με έδρα το San Ramon της Καλιφόρνια, η Cooper έχει εργατικό δυναμικό άνω των 12.000 με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.coopercos.com.

Σχετικά με την Plastic Bank®

Πλαστική Τράπεζα® ενδυναμώνει την αναγεννητική κοινωνία. Η κοινωνική επιχείρηση βοηθά τον κόσμο να σταματήσει το πλαστικό των ωκεανών βελτιώνοντας παράλληλα τη ζωή των κοινοτήτων συλλεκτών. Η Plastic Bank δημιουργεί ηθικά οικοσυστήματα ανακύκλωσης σε παράκτιες κοινότητες και επεξεργάζεται εκ νέου τα υλικά για επανεισαγωγή στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της παραγωγής. Οι συλλέκτες λαμβάνουν ένα ασφάλιστρο για τα υλικά που συλλέγουν, το οποίο τους βοηθά να παρέχουν βασικές οικογενειακές ανάγκες, όπως είδη παντοπωλείου, καύσιμα μαγειρικής, σχολικά δίδακτρα και ασφάλιση υγείας. Η πλατφόρμα blockchain Alchemy™ της Plastic Bank διασφαλίζει ολόκληρη τη συναλλαγή και παρέχει οπτικοποίηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο – επιτρέποντας τη διαφάνεια, την ιχνηλασιμότητα και τη γρήγορη επεκτασιμότητα. Το υλικό που συλλέγεται αναγεννιέται ως Social Plastic® το οποίο μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε προϊόντα και συσκευασίες ως μέρος μιας αλυσίδας εφοδιασμού κλειστού βρόχου. Η Plastic Bank λειτουργεί επί του παρόντος στην Αϊτή, τη Βραζιλία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και την Αίγυπτο. Μάθετε περισσότερα στο plasticbank.com.

SILMO 2022 - The Optical Journal