Ζωγραφική εξωτερική επένδυση –

Ζωγραφική εξωτερική επένδυση –

September 30, 2022 0 Von admin

Από τότε που αγοράσαμε αυτό το σπίτι ήθελα να αλλάξω το χρώμα του πλαισίου από κίτρινο σε κάτι πιο ουδέτερο και μοντέρνο. Προηγουμένως έπρεπε να τρίψουμε όλες τις περιοχές όπου ξεφλουδιζόταν το χρώμα. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα βάψω εξωτερική επένδυση χρησιμοποιώντας μπογιά και αστάρι της Behr!

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών ή περιεχόμενο χορηγίας. Για πλήρεις αποκαλύψεις και πρακτικές, επισκεφτείτε τη σελίδα πολιτικής μου.

Προετοιμασίες για Ζωγραφική

Πριν ξεκινήσω το βάψιμο, ξεκίνησα κατεβάζοντας τα παντζούρια, κάτι που ήταν πολύ απλό απλά αφαιρώντας μερικές βίδες. Νόμιζα ότι τα κάγκελα ήταν οπτικά βαριά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, οπότε τα ξεφορτώθηκα κι αυτά. Το κιγκλίδωμα είχε σκίσει μέρος της επένδυσης, έτσι προσπάθησα να το αναμείξω με μια συρμάτινη βούρτσα. Για τις τρύπες που περίσσεψαν, τις γέμισα με ξύλινο υλικό και καλαφάτισα αρκετές περιοχές της επένδυσης. Για να ολοκληρώσω τις προετοιμασίες, χρησιμοποίησα το τυχαίο τροχιακό τριβείο για να του κάνω μια ελαφριά γρατσουνιά και έκλεισα με πίεση την επένδυση.

πριν βάψετε την εξωτερική επένδυση - έντονο κίτρινο!

Όσο περισσότερη προετοιμασία κάνετε εκ των προτέρων, τόσο καλύτερη θα βγει η βαφή σας! Το γέμισμα των ελαττωμάτων, το τρίψιμο ώστε το χρώμα να κολλάει καλύτερα και το πλύσιμο της επένδυσης για να καθαριστεί είναι όλα εξαιρετικά σημαντικά βήματα. Πριν από τα επόμενα βήματα, άφησα το ξύλο να στεγνώσει τελείως για μερικές ζεστές μέρες.

Αστάρωμα και Βάψιμο Εξωτερικών Παρακαμπτηρίων

Αφού προετοίμασα την επένδυση, ξεκίνησα ασταρώνοντας τις περιοχές που ήταν εντελώς ακατέργαστο ξύλο. Για αυτό, χρησιμοποίησα το Multi-Surface Primer από την Behr που πραγματικά εμπιστεύομαι. Μπορεί επίσης να πάει σε μέταλλο ή τοιχοποιία και έτσι το χρησιμοποίησα και για το foundation.

το καλύτερο προϊόν για τη βαφή εξωτερικών πλαισίων

Η ζωγραφική θα μπορούσε τελικά να ξεκινήσει αφού το αστάρι είχε στεγνώσει πλήρως. χρησιμοποίησα ένας ψεκαστήρας για πρώτη φορά! Αυτή ήταν μια πιο γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος εφαρμογής για μένα. Το χρώμα που χρησιμοποίησα ήταν το Behr’s Marquee Exterior Satin Enamel στο χρώμα Καπνιστή πέστροφα. Διαβάζεται γκρι-καφέ, αλλά έχει και έναν τόνο πράσινου. Αυτό το προηγμένο χρώμα που μπλοκάρει τους λεκέδες είναι ειδικά κατασκευασμένο για να αντιστέκεται στη βρωμιά και το ξεθώριασμα, ιδανικό για παρακαμπτήριο! Έχω εμμονή με αυτό το προϊόν γιατί χρειάζεται μόνο μία στρώση. Μπόρεσα να καλύψω το έντονο κίτρινο με λιγότερο προϊόν και με λιγότερο χρόνο. Αυτή η βαφή συνοδεύεται επίσης με περιορισμένη εγγύηση ζωής!

Ο ψεκασμός μπογιάς αποδείχτηκε διασκεδαστικός ΚΑΙ πιο εύκολος από όσο νόμιζα. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα μπορούσα να δουλέψω, τελείωσα το μισό σπίτι σε μία μόνο μέρα! χρησιμοποίησα πλαστικό του ζωγράφου και χαρτοταινία να καλύπτω κάθε εμπόδιο σαν παράθυρα και πόρτες καθώς πήγαινα. Ερχόμουν επίσης με ένα πινέλο κάθε πέντε με δέκα λεπτά μετά τον ψεκασμό για να ελέγξω για σταγόνες. Διαπίστωσα ότι χρησιμοποιώντας έναν ψεκαστήρα, ήταν δέκα έως ίσως είκοσι φορές γρηγορότερα από ό,τι αν είχα βουρτσίσει και κυλήσει την επένδυση. Για την επένδυση, χρησιμοποίησα το ίδιο χρώμα Behr Marquee Exterior Satin αλλά στο χρώμα Πιπερώδηςπου είναι σαν ένα σκούρο γκρι-καφέ.

Το μετά το αποτέλεσμα!

Λατρεύω τα νέα χρώματα πλαισιώματος και τελειώματος μαζί. Είναι σίγουρα πολύ πιο σκούρο, αλλά είναι επίσης πολύ πιο μοντέρνο. Και τα δύο εφαρμόζονται όμορφα σε μία μόνο στρώση. Αυτό το σπίτι ήταν τόσο κίτρινο που ήταν η συζήτηση της γειτονιάς. Τώρα που το ενημερώσαμε, οι γείτονές μας δεν μπορούν να σταματήσουν να αναβλύζουν! Όπως μπορείτε να δείτε, η μπροστινή είσοδος θέλει ακόμα πολλή αγάπη. Θα προσθέσω μερικά νέα φώτα έμφασης, μια νέα μπροστινή πόρτα και θα αντικαταστήσω το κατάστρωμα στο μπροστινό σκαλοπάτι για να φέρω αυτό το σπίτι πιο ζωντανό! Δεν θα μπορούσα να μεταμορφώσω αυτό το σπίτι χωρίς τη μπογιά Behr και τους ευχαριστώ πολύ για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης!

Υπογραφή καλώς ήρθατε στο δάσος

Facebookκελάδημαpinterestlinkedin