Ενημέρωση: Έχει το NCFP συστάσεις για λογισμικό διαχείρισης επιχορηγήσεων; Υπάρχουν κάποια που βοηθούν ειδικά τα οικογενειακά ιδρύματα;

Ενημέρωση: Έχει το NCFP συστάσεις για λογισμικό διαχείρισης επιχορηγήσεων; Υπάρχουν κάποια που βοηθούν ειδικά τα οικογενειακά ιδρύματα;

Oktober 26, 2016 0 Von admin

Ενημέρωση: Ο κόσμος μίλησε!

Είμαστε συνεχώς με δέος για τον πλούτο και το εύρος της γνώσης που το δίκτυο NCFP είναι πρόθυμο να μοιραστεί μαζί μας! Χάρη σε εσάς, μάθαμε κάτι νέο.

Αμέτρητοι άνθρωποι τον περασμένο μήνα μάς είπαν για το λογισμικό διαχείρισης επιχορηγήσεων μιας στάσης: Consumers Guide to Grants Management Systems 2016!

Δείτε αυτήν την ολοκληρωμένη σύγκριση 29 διαφορετικών συστημάτων, με την ευγενική προσφορά του Grants Managers Network.

Το NCFP έχει συστάσεις για λογισμικό διαχείρισης επιχορηγήσεων; Υπάρχουν κάποια που βοηθούν ειδικά τα οικογενειακά ιδρύματα;

Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση! Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές λογισμικού διαχείρισης επιχορηγήσεων για να διαλέξετε, γι‘ αυτό συντάξαμε μια λίστα. Απευθυνθήκαμε σε καθεμία από αυτές τις εταιρείες και μας έστειλαν μια σύντομη περιγραφή της τεχνολογίας που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Ιδρυτής

Το Foundant Grant Lifecycle Manager (GLM) είναι ένα διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης εφαρμογών που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα οικογενειακά ιδρύματα να γίνουν πιο αποτελεσματικά, διατηρώντας παράλληλα το πνεύμα, την κληρονομιά και την αποστολή του ιδρύματος. Το να διευθύνεις ένα οικογενειακό ίδρυμα είναι μια μεγάλη δουλειά, που συχνά τοποθετείται σε λίγα μόνο άτομα που μπορεί να έχουν ή να μην έχουν ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο. Εδώ λάμπει το Foundant GLM. Με το GLM, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε, να εκκινήσετε και να λάβετε διαδικτυακές εφαρμογές, αναφορές λογοδοσίας μετά την απονομή, να διαχειριστείτε online και offline κριτικές και να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας με ασφάλεια για ανάλυση και εκμάθηση. Με την πρόσθετη αποτελεσματικότητα που παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης επιχορηγήσεων, τα μέλη της οικογένειας έχουν περισσότερο χρόνο για να συνεργαστούν με τους αιτούντες και μεταξύ τους μεταξύ των γενεών και των γεωγραφικών τοποθεσιών.

Μερικά από τα οφέλη που λαμβάνουν τα Family Foundations από το Foundant GLM περιλαμβάνουν:

 • Καλύτερη συνεργασία γιατί τα μέλη της οικογένειας έχουν διαδικτυακή πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες χορήγησης ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας. Αυτό απλοποιεί τις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου και επιτρέπει πιο αφοσιωμένες, ενημερωμένες συζητήσεις.
 • Επιτρέψτε στα μέλη του οικογενειακού συμβουλίου να διαβάζουν εύκολα, να σχολιάζουν και να βαθμολογούν εφαρμογές σε ασφαλή διαδικτυακή μορφή.
 • Το προσωπικό, οι αιτούντες και τα διοικητικά συμβούλια/καταπιστευματοδόχοι έχουν επίσης πρόσβαση σε εκδόσεις PDF όλων των εγγράφων για μέλη της οικογένειας που προτιμούν χαρτί. Το λογισμικό υποστηρίζει Mac, PC, iPad και άλλες κινητές συσκευές.
 • Αναλύστε και μάθετε περισσότερα για τα δικά σας προγράμματα και τον αντίκτυπό σας με εύχρηστα, ενσωματωμένα εργαλεία αναφοράς.
 • Καταργήστε την εισαγωγή διπλών δεδομένων επειδή οι αιτούντες εισάγουν τα δικά τους δεδομένα στο σύστημα – δεν χρειάζεται πλέον να μεταγράφετε δεδομένα σε υπολογιστικά φύλλα. Αυτό αυξάνει επίσης την ακρίβεια των δεδομένων και δημιουργεί ένα πλούσιο ιστορικό της προσφοράς και της επιρροής σας.

Ιστοσελίδα Ιδρυτικού: www.foundant.com Αριθμός χωρίς χρέωση: +1-877-297-0043

Microedge + Blackbaud

Το GIFTS Online είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης επιχορηγήσεων που συνδέει όλους όσους εμπλέκονται στη διαδικασία χορήγησης και αναθεώρησης επιχορηγήσεων.

Ορισμένα οφέλη για τα Family Foundations περιλαμβάνουν:

 • 30 χρόνια, κορυφαίος συνεργάτης του κλάδου στο Blackbaud
 • Επεκτάσιμη λύση που ταιριάζει σε μικρότερα ιδρύματα και αναπτύσσεται καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες τους
 • Συνεπής εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε όλες τις λύσεις
 • Τοπική υποστήριξη και διαχείριση σχέσεων σε όλη τη χώρα
 • Συνεπής οδικός χάρτης, επενδύσεις και ανάπτυξη
 • Βελτιώνει την εμπειρία του δικαιούχου καθώς και του Ιδρύματος
 • Απλά στη χρήση, ισχυρά εργαλεία
 • Εστιάστε στην αποτελεσματικότητα, απλά εργαλεία για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων
 • Αποτελέσματα, η εστίασή μας στη μεταμόρφωση από την παραδοσιακή προσφορά στην αφήγηση της ιστορίας του αντίκτυπου στο επίπεδο του εδάφους είναι απαράμιλλη
 • Η ικανότητα υλοποίησης και παράδοσης εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Στείλτε email στο [email protected] και επισκεφθείτε www.microedge.com.

Fluxx

Το Fluxx συνδυάζει την καλύτερη στην κατηγορία τεχνολογική καινοτομία με την κοινωνική δέσμευση της φιλανθρωπίας για να διασφαλίσει ότι τα οικογενειακά ιδρύματα δημιουργούν εύκολα και αποτελεσματικά μια μακροχρόνια κληρονομιά. Η λύση διαχείρισης επιχορηγήσεων μετατρέπει ολόκληρο το οικοσύστημα χρηματοδότησης σε έναν διαφανή, συνεργατικό και τελικά πιο αποτελεσματικό χώρο, μέσω:

 • Διαισθητικοί πίνακες εργαλείων: Διαχειριστείτε βασικές εφαρμογές, χρήστες και δεδομένα όλα σε ένα μέρος, με δυναμικούς πίνακες εργαλείων για κάθε χρήστη.
 • Ισχυρός αυτοματισμός: Κατέχετε το σύστημά σας Fluxx με ισχυρή δημιουργία μορφών και δυναμικές ροές εργασίας, έτσι ώστε καθώς οι διαδικασίες σας εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου, έτσι θα εξελίσσεται και η λύση σας.
 • Συνεργατική επικοινωνία: Επικοινωνήστε με το προσωπικό, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα τρίτα μέρη και τους δικαιούχους μέσω σημειώσεων, έργων, κοινής χρήσης καρτών και συνομιλιών και αναφορών εντός εφαρμογής.
 • Συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο: Ενισχύστε τα γεωγραφικά διεσπαρμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με πρόσβαση σε αξιολογήσεις επιχορηγήσεων και διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε απλές, εύχρηστες πύλες.
 • Ορατότητα προϋπολογισμού: Αξιολογήστε την οικονομική απόδοση σε σχέση με τους εγκεκριμένους προϋπολογισμούς και αποκτήστε πληροφορίες για τα διαθέσιμα κεφάλαια και τις διαδικασίες πληρωμής.
 • Εναλλακτικά οχήματα: Συμμετέχετε σε άλλους τύπους φιλανθρωπικών δωρεών, συμπεριλαμβανομένων υποτροφιών, PRI και MRI.
 • Μέτρηση αποτελεσμάτων: Αξιολογήστε τον συλλογικό αντίκτυπο του επενδυτικού σας χαρτοφυλακίου μέσω αναφορών δικαιούχων και άλλων κρίσιμων εγγράφων.
 • Πρόσβαση από κινητό: Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα και τους πίνακες εργαλείων σας, όπου κι αν βρίσκεστε, όποτε χρειάζεστε με βελτιωμένες εφαρμογές για κινητά iOS και Android.

Το να είστε μέλος της κοινότητας Fluxx σημαίνει ότι επωφεληθείτε από το συνεργατικό μας μοντέλο ανάπτυξης. Δεν θα έχετε πρόσβαση μόνο σε νέες δυνατότητες και λειτουργίες που έχουν χορηγηθεί από άλλα μέλη της κοινότητας, αλλά και αποκλειστική συνδρομή στον ιστότοπο της κοινότητάς μας, σε ομάδες χρηστών και σε εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν τους διαφορετικούς, παθιασμένους χρήστες μας για θέματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Δείτε μόνοι σας πώς τα οικογενειακά ιδρύματα χρησιμοποιούν το Fluxx για να επικεντρωθούν περισσότερο στην αποστολή και λιγότερο στη διοίκηση:

Δείτε την ιστοσελίδα μας εδώ: http://www.fluxx.io/.

Bromelkamp

Η Bromelkamp Company είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων λογισμικού διαχείρισης ιδρύματος από το 1978, εξυπηρετώντας περισσότερους από 200 χορηγούς. Το πλήρως ενσωματωμένο, διαδικτυακό μας σύστημα για ιδιωτικά και οικογενειακά ιδρύματα, FirstAkoya.net είναι γραμμένο στο Microsoft Dynamics CRM. Είναι εύκολο να το μάθετε και να το τροποποιήσετε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το σύστημά σας ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας και να κλιμακώνεται καθώς αναπτύσσεται ο οργανισμός σας. Περιλαμβάνει:

 • CRM αιχμής (διαχείριση συστατικών σχέσεων), που προσφέρει αμφίδρομη ενοποίηση με το MS Outlook για εύκολη κοινή χρήση email, εργασιών και συναντήσεων με συναδέλφους
 • Διαχείριση επιχορηγήσεων για ολόκληρη τη διαδικασία σας, από την αρχική έρευνα έως την τελική πληρωμή ή την αναφορά δικαιούχου, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαλείου ανάλυσης αποτελεσμάτων
 • Προαιρετική διαδικτυακή πύλη αιτούντων για αιτήσεις, αναφορές και άλλα (eGrant.net), καθώς και μια πύλη πινάκων για έλεγχο σε πάνελ χωρίς χαρτί
 • Εύχρηστη αλλά ισχυρή δυνατότητα αναζήτησης, οδηγός αναζήτησης δεδομένων και αναφοράς, καθώς και απλές λειτουργίες εξαγωγής σε Excel
 • Συγχώνευση εγγράφων με το MS Word
 • Δυνατότητα εργασίας από οπουδήποτε έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο (υπολογιστής, έξυπνο τηλέφωνο, tablet), ακόμη και να εργάζεστε εκτός σύνδεσης
 • Αρκετές προαιρετικές ενσωματώσεις, όπως η αυτοματοποιημένη δέουσα επιμέλεια με το GuideStar Charity Check ή η γέφυρα στο λογιστικό λογισμικό

Στην Bromelkamp Company, παραμένουμε συνδεδεμένοι με τους πελάτες μας για να παρέχουμε λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν όπως εσείς. Δεσμευόμαστε για εξαιρετική εξυπηρέτηση και παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών και προσφέρουμε δημιουργικές λύσεις που είναι δυναμικές και ευέλικτες.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με τον Jan Maino, Αντιπρόεδρο, 612-767-6701 x27 pr [email protected]

FluidReview από SurveyMonkey

Με απλά λόγια, η λύση μας επιτρέπει στους πελάτες μας να λαμβάνουν καλύτερες και ταχύτερες αποφάσεις. Απλοποιούμε οποιαδήποτε ηλεκτρονική διαδικασία αίτησης, διευκολύνουμε τη συλλογή αυτών των αιτήσεων και διευκολύνουμε τη διαδικασία ελέγχου. Όσον αφορά το γιατί κάποιος συγκεκριμένος πελάτης θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας, μπορώ να μιλήσω μόνο με ό,τι έχω δει στο γραφείο μας σε καθημερινή βάση. Το προσωπικό ανταποκρίνεται πολύ στους πελάτες μας και μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Υπάρχει μια μελέτη περίπτωσης στον ιστότοπό μας από το Ίδρυμα Pat Tillman που μιλάει λίγο περισσότερο για το τι βιώνουν οι πελάτες μας όταν εργάζονται μαζί μας: https://fluidreview.com/case-studies/pat-tillman-foundation/

Αν κάποιος θέλει να έρθει σε επαφή, μη διστάσετε να επικοινωνήσει μαζί μου είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Steven Renaud, Αντιπρόσωπος Ανάπτυξης Πωλήσεων, [email protected] ή 613-319-1799.

ZoomGrants

Το ZoomGrants™ είναι ένα διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης εφαρμογών που αποτελεί μια ισχυρή, διαισθητική και οικονομικά προσιτή «βέλτιστη πρακτική» για τον εξορθολογισμό και την απλούστευση ολόκληρης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για επιχορηγητές, παρόχους υποτροφιών και επαγγελματίες επιχορηγήσεων. Η ZoomGrants™ ιδρύθηκε το 2002 με βάση την τριπλή γραμμή του People, Planet & Prosperity και ο ιδρυτής της εταιρείας δημιούργησε την τεχνολογία μας για να εξυπηρετεί ειδικά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η ομάδα μας, που έχει εμπειρία δεκαετιών στον φιλανθρωπικό τομέα και τους σκοπούς, εκτιμά το όραμα του Εθνικού Κέντρου Οικογενειακής Φιλανθρωπίας όπου οραματίζεστε έναν κόσμο όπου οι οικογένειες αγκαλιάζουν την υπόσχεση και τις δυνατότητες της φιλανθρωπίας να μεταμορφώσουν ζωές και κοινότητες. Το Everyday ZoomGrants™ μεταμορφώνει ζωές και κοινότητες εξυπηρετώντας όλα τα επίπεδα μη κερδοσκοπικών οργανισμών, ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κυβερνητικούς και οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα.

Μάθετε περισσότερα για το ZoomGrants™ παρακολουθώντας αυτό σύντομο βίντεο ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ: https://www.zoomgrants.com/.