Γεωμετρικός σχεδιασμός τοίχου DIY –

Γεωμετρικός σχεδιασμός τοίχου DIY –

September 29, 2022 0 Von admin

Τοίχο έμφασης στο φτηνό!

Πρόσφατα ανανέωσα την κύρια κρεβατοκάμαρά μου με έναν απλό γεωμετρικό τοίχο. Αυτό που είναι τόσο τρελό είναι ότι ήμουν εννέα μηνών έγκυος όταν ξεκίνησα αυτό το έργο και η πλειοψηφία της εγκατάστασης έγινε την ημέρα που μπήκα στον τοκετό! Αυτό σας λέει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτόν τον εύκολο DIY γεωμετρικό τοίχο με έμφαση. Αυτό το έργο ήταν τόσο φθηνό να γίνει! Μπορείς να αγοράσεις 1 x 2 κομμάτια mdf με περίπου 5 $ το τεμάχιο στο Home Depot. Αν έχεις επιτραπέζιο πριόνι, μπορείς να κάνεις ότι έκανα και να κόψεις πηχάκια από ένα 2×4 που μου κόστισε μόνο 8$! Διαβάστε παρακάτω πώς…
Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών ή περιεχόμενο χορηγίας. Για πλήρεις αποκαλύψεις και πρακτικές, επισκεφτείτε τη σελίδα πολιτικής μου.

Για να ξεκινήσω, έκοψα τη σανίδα 2×4 με το επιτραπέζιο πριόνι μου σε πιο αδύνατα πηχάκια. Έκοψα τα κομμάτια μου σε πάχος 1/2 ίντσας και η σανίδα μου έδωσε έξι πηχάκια. Αποφάσισα να πάρω ένα μήκος 10 ποδιών 2×4 επειδή οι οροφές μου είναι οκτώ πόδια ψηλές και η γωνία του σχεδίου θα ήταν 45 μοίρες. Ήθελα το μήκος του ξύλου να είναι αρκετά μεγάλο όταν τα έβαζα στον τοίχο. Όταν διάλεγα το 2×4 μου στην αυλή ξυλείας, αφιέρωσα το χρόνο μου να βρω ένα με ελάχιστες ατέλειες.

Το επόμενο βήμα μετά τον τεμαχισμό όλων των κομματιών στο επιτραπέζιο πριόνι μου ήταν να τα ξεχωρίσω και να τα γυαλίσω. Φρόντισα να στρώσω το πλάι με τις λιγότερες ατέλειες από πάνω και μετά το τρίψα με το δικό μου Τυχαίο τροχιακό τριβείο. Τότε εγώ ασταρωμένο όλα τα πηχάκια και ετοίμασα την κρεβατοκάμαρά μου για την εγκατάσταση.

Τοποθέτηση του Γεωμετρικού Τοίχου Έντονος

Κατέβασα τη διακόσμηση του τοίχου και απομάκρυνα τα έπιπλα για να μπορέσω να σημειώσω τα καρφιά στον τοίχο. Χρησιμοποιώ αυτό ανιχνευτής μαγνητικού καρφιού και λειτουργεί τόσο καλά, το προτείνω ανεπιφύλακτα! κάρφωσα τα πηχάκια με το δικό μου Άκαμπτο ασύρματο καρφωτικό brad όπου ήταν τα καρφιά για να είναι σφιχτά στον τοίχο.

Σε όλα εκτός από ένα από τα πηχάκια, έκοψα γωνία 45 μοιρών σε μία από τις άκρες. Για το υπόλοιπο πηχάκι που πέρασε σε όλο τον τοίχο, έκοψα τη γωνία και από τις δύο πλευρές. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να σχεδιάσουν ένα σχέδιο για τον τοίχο τους πριν ξεκινήσουν, αλλά μόλις το έκανα φτερού και μου αρέσει το πώς έγινε. Αφού ήρθαν όλα τα πηχάκια, εγώ καλαφατισμένη όλες οι άκρες, ώστε να μην εμφανίζονται κενά. Έπειτα έτριψα όλα τα πηχάκια και τον τοίχο, ώστε όλα να φαίνονται υπέροχα για να τα βάψω. Το επόμενο βήμα πριν βάψετε τον τοίχο ήταν να σκουπίσετε τα πάντα με ένα υγρό πανί πλύσης. Τότε ήρθε η ώρα της ζωγραφικής! χρησιμοποίησα α βούρτσα ενάντια σε όλες τις άκρες και έλασης τα επίπεδα μέρη με χρώμα Dutchboy στο χρώμα Sandbar White.

Για πρόσθετες ανακαινίσεις στο δωμάτιό μου, πρόσθεσα μερικές νέες κουρτίνες συσκότισης. Πήραμε και ένα νέο Υβριδικό στρώμα Tuft and Needle που είναι τόσο άνετο και απαλό για να ξαπλώσετε. Κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά στο να διατηρεί τη θερμοκρασία σας ρυθμισμένη όταν κοιμάστε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εταιρεία εάν είστε στην αγορά για νέο στρώμα! Το τελευταίο πράγμα που έκανα ήταν να εγκαταστήσω μερικά φώτα πάνω από τα κομοδίνα μας για να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση.

Η Τελική Αποκάλυψη

Η τελική προσέλευση του τοίχου με γεωμετρική έμφαση ήταν καλύτερη από ό,τι μπορούσα να φανταστώ. Ειδικά επειδή δεν είχα σχεδιάσει ή μετρήσει τίποτα από πριν. Μόλις έκοψα και πήγα! Είναι ένα όμορφα μοντέρνο και μινιμαλιστικό σχέδιο που προσθέτει τόσο λεπτό ενδιαφέρον στο δωμάτιο.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε αυτήν την εικόνα για να σας εμπνεύσει να φτιάξετε έναν δικό σας γεωμετρικό τοίχο!

Εύκολο βίντεο φροντιστήριο DIY με λευκό γεωμετρικό τοίχο
Υπογραφή καλώς ήρθατε στο δάσος

Facebookκελάδημαpinterestlinkedin