Απίστευτη φωτογραφία γαλάζιων φαλαινών στα ιρλανδικά νερά

Απίστευτη φωτογραφία γαλάζιων φαλαινών στα ιρλανδικά νερά

September 13, 2012 0 Von admin

Γαλάζιες φάλαινες φωτογραφημένες στα ανοιχτά της νότιας ακτής της Ιρλανδίας

Δύο μπλε φάλαινες κάνουν κρουαζιέρα στα νερά 80-100 ναυτικά μίλια από τη νότια ακτή της Ιρλανδίας

Το Ιρλανδικό Σώμα Αεροπορίας κατέγραψε μερικές εκπληκτικές εικόνες την περασμένη εβδομάδα, όταν αντιμετώπισαν πτερυγοφάλαινες και δύο απίστευτα σπάνιες μπλε φάλαινες στα ιρλανδικά ύδατα κοντά στην άκρη της ηπειρωτικής υφαλοκρηπίδας περίπου 80-100 ναυτικά μίλια από τη νότια ακτή της Ιρλανδίας.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ερευνητικό σκάφος του Irish Whale and Dolphin Group, το πρώην γιοτ του Charlie Haughey, το Celtic Mist, βρισκόταν επίσης στην περιοχή στο παρθενικό της ερευνητικό και εκπαιδευτικό ταξίδι.

Γαλάζιες φάλαινες φωτογραφημένες στην Ιρλανδία
Πτερύγιο φάλαινα φωτογραφημένη στα ανοιχτά των ιρλανδικών ακτών
Fin whale Ιρλανδία
Η RV Celtic Mist του IWDG συναντά μπλε φάλαινες στα ιρλανδικά νερά στο παρθενικό της ταξίδι

Τι αποτέλεσμα για το πλήρωμα του IWDG στο πρώτο τους ταξίδι – 11 είδη κητωδών στο σύνολό τους και μπλε φάλαινες για να καλύψει αυτό που πρέπει να ήταν μια εκπληκτική εμπειρία παντού.

Η IWDG αυτή τη στιγμή ψάχνει για offshore εθελοντές παρακολούθησης κητωδών. Δεν είναι ένας ρόλος που θα απολάμβαναν όλοι, αλλά αν έχετε ή είστε έτοιμοι να αποκτήσετε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, είναι μια ευκαιρία να δείτε καταπληκτική θαλάσσια άγρια ​​ζωή — και με μπλε φάλαινες εκεί έξω στα ιρλανδικά νερά… ποιος ξέρει;

Δικαιώματα φωτογραφίας: Με την επιφύλαξη ορισμένων δικαιωμάτων με Ιρλανδικές Αμυντικές Δυνάμεις