Έχετε προτάσεις για εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να επικοινωνήσουμε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου;

Έχετε προτάσεις για εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να επικοινωνήσουμε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου;

September 28, 2016 0 Von admin

Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση! Από τη φύση τους, οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου απαιτούν πολύ χρόνο και προετοιμασία. Μπορεί να είναι δύσκολο να διασφαλιστεί ότι όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν τις σωστές πληροφορίες τη σωστή στιγμή. Ευτυχώς, με τα χρόνια, έχουν εμφανιστεί διαφορετικές πλατφόρμες για να βοηθήσουν το διοικητικό συμβούλιο να προετοιμαστεί καλύτερα και να αφοσιωθεί. Ακολουθούν μερικοί πόροι που βρέθηκαν στο NCFP:

1. Directorpoint απλοποιεί τις επικοινωνίες, αυξάνει τη δέσμευση και εξορθολογίζει τη διαχείριση.

2. Η Επιτροπή μου είναι ένα εργαλείο συνεργασίας, ειδικά προσανατολισμένο σε επιτροπές και συμβούλια, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε εύκολα ατζέντα, πρακτικά και έγγραφα, καθώς και να προγραμματίζετε συναντήσεις και να ενημερώνετε τα μέλη.

3. Εφέ σανίδας σας επιτρέπει να δημιουργείτε μεμονωμένες αίθουσες εργασίας επιτροπών, ενσωματώνει το Policy Sampler από το BoardSource και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη εγγράφων.

4. iDeals Virtual Board Room είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο που παρέχει ένα εξαιρετικά ασφαλές, αλλά εύχρηστο περιβάλλον για τη διαχείριση των επικοινωνιών στην αίθουσα συνεδριάσεων και των εικονικών συναντήσεων του διοικητικού συμβουλίου.