Έχετε κάποιες ιδέες για μια σύντομη διασκεδαστική δραστηριότητα για να ξεκινήσετε ένα εργαστήριο;

Έχετε κάποιες ιδέες για μια σύντομη διασκεδαστική δραστηριότητα για να ξεκινήσετε ένα εργαστήριο;

September 8, 2016 0 Von admin

Χαίρομαι που επικοινωνήσατε για να ρωτήσετε για οικογενειακές δραστηριότητες. Μερικοί άνθρωποι μισούν τα παγοθραυστικά, αλλά εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς! Υπάρχουν πολλοί πόροι στο διαδίκτυο, αλλά πρώτα, θα μοιραστώ μαζί σας μια από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες. Η οικογένειά μου παίζει πάντα αυτό το παιχνίδι όταν βρισκόμαστε μαζί. Πάει λίγο κάπως έτσι:

Ζητήστε από κάθε συμμετέχοντα να σκεφτεί ένα επίτευγμα ή ένα υψηλό σημείο στη ζωή του (από την τελευταία φορά που ήταν όλοι μαζί). Ζητήστε τους να ζωγραφίσουν μια εικόνα που συμβολίζει το γεγονός και να την τιτλοποιήσουν με την ημερομηνία. Στη συνέχεια, καθώς κάθε άτομο μοιράζεται το σχέδιο και το επίτευγμά του με την ομάδα, τακτοποιήστε όλες τις εικόνες μαζί σε ένα χρονοδιάγραμμα για να γιορτάσετε τα πρόσφατα επιτεύγματα της ομάδας και δώστε έναν θετικό τόνο.

Μην ανησυχείτε εάν αυτή η δραστηριότητα δεν ακούγεται κατάλληλη για εσάς. υπάρχουν πάρα πολλές υπέροχες συλλογές στο διαδίκτυο. Αυτοί οι πόροι ειδικότερα προορίζονται για ομάδες που είναι τουλάχιστον εξοικειωμένες, αν δεν σχετίζονται.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω ποια παιχνίδια θα χρησιμοποιήσετε τελικά στη συγκέντρωση σας και πώς βγαίνουν! Στείλτε email στο [email protected] με οποιεσδήποτε προτάσεις!